Nu är det återigen dags för oss på Foodmark, med vårt varumärke Rydbergs, att ställa ut på Nordens största Fastfood- & Cafémässa. Den här gången arrangeras mässan på Malmömässan. Vi kommer fokusera på vårt veganska sortiment och under mässan bjuder vi bland annat på Rydbergs veganska Sriracha Mayo som är fri från både ägg och... Läs mer
Nu är det återigen dags för oss på Foodmark, med vårt varumärke Rydbergs, att ställa ut på Nordens största Fastfood- & Cafémässa. Den här gången hålls mässan på den helt nya Åbymässan i Göteborg. Varmt välkomna till monter G:07 den 11-12 september För mer info, klicka här Läs mer
Foodmarks hållbarhetsrapport för 2018 är nu klar. Under 2018 har hållbarhet grott ännu starkare i vår organisation och vi har satt ambitiösa och tydliga mål, och samtidigt tagit flera initiativ och kliv framåt för att bidra till en mer hållbar utveckling. Vi har till exempel slutfört bygget av en helt ny fabrik som ger oss... Läs mer
Martin Stangdell tillträder från och med den 2 september som ny Varuförsörjningsdirektör på Foodmark AB. Martin efterträder således Mikael Larsen som går i pension efter 29 år på Foodmark. Martin kommer närmast från Arla Foods där han sedan 2015 innehaft ett antal seniora roller inom deras Supply Chain-organisation, först som ansvarig för deras funktion för... Läs mer
Fredrik Sjögren tillträder från och med den 9 september som ny Försäljningsdirektör på Foodmark AB. Fredrik kommer närmast från Arla Foods och där en roll som Senior Customer Director. Fredrik har arbetat på Arla Foods sedan 2011 och under denna tid innehaft ett antal seniora försäljningsroller. Dessförinnan har Fredrik bland annat arbetat på Colgate... Läs mer
PRESSMEDDELANDE Foodmark slutar använda ägg från burhöns och satsar i stället på ägg från frigående hönor. Sedan februari i år görs inga fler inköp av burhönsägg, meddelar Foodmark. Övergången från burhönsägg till ägg från frigående hönor har redan skett på alla produkter som produceras i Sverige, under varumärkena Rybergs, Lohmanders och Delikatessfabriken. De fåtal... Läs mer
Inför grillsäsongen lanserar Lohmanders nyheten Bea BBQ! -Vi har blandat Lohmanders populära Bearnaise med en härligt rökig BBQ-sås för få fram det bästa av två världar. Resultatet är en krämig, fyllig sås med smak av dragon och sötma och rökighet från BBQ-såsen, meddelar Lohmanders Lohmanders nya Bea BBQ är en limited edition, så passa på... Läs mer
I veckan släppte Rydbergs sina vårnyheter inom såssortimentet och vi kan sammanfatta det hela med orden; mer sås och mer vego! I fjol lanserade Rydbergs de veganska såserna Sriracha Mayo och Rostad Lök Mayo, som blev varmt omhändertagna på marknaden – och inte minst av konsumenterna. I år utökar Rydbergs vego-familjen med Hamburgerdressing. -Vi på Rydbergs... Läs mer
Förra veckan relanserades www.fjallbrynt.se med ett nytt utseende. Men det är inte bara hemsidan som har fått en ny look – även Fjällbrynts logotyp samt mjukostförpackningar har fått sig en makeover. –I samband med nya designen på mjukosten, nytt produktinnehåll och uppdaterad logotyp så har vi fräschat upp hemsidan ordentligt! Meddelar Petra Strandberg, Senior Brand... Läs mer
PRESSMEDDELANDE 27 mars 2019 Ny fabriksanläggning invigs i Haninge Livsmedelsproducenten Foodmark AB som bland annat äger sallads- och såvarumärkena Rydbergs och Lohmanders samt mjukost- och messmörsvarumärket Fjällbrynt, inviger på torsdag sin nya fabriksanläggning belägen i Haninge, söder om Stockholm. Foodmark är ett bolag som vuxit starkt både organiskt och via uppköp under... Läs mer